Ո՞ր սուրճն է ավելի օգտակար
ЛАЙФ2010 թվականին շվեդ գիտնականներն առաջին անգամ ուսումնասիրել են, թե սուրճի պատրաստման եղանակը ինչպես է ազդում սուրճի օգտակար հատկությունների վրա:
Ներկայացնենք օգտակար սուրճ ստանալու մի քանի նախապայման:
Նախ, առավել օգտակար է այն սուրճը, որում կոֆեին կա: Հենց կոֆեինն է նպաստում սթրեսի հաղթահարմանը:
Սուրճը օգտակար է, քանի դեռ դուք որակյալ մթերք եք ուտում և չեք ծխում:
Օգտակար սուրճի ջերմաստիճանը չպետք է գերազանցի 65°С-ը:
Օգտակար սուրճը շաքար չի պարունակում:
Կրակի վրա պատրաստված սուրճն ավելի նախընտրելի է, քան լուծվող սուրճը:
1
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
2
Европейская помощь или вмешательство? Спешные шаги Калласа: «Паст»
3
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
4
Впервые гражданин РА был удостоен «Почетной грамоты» от президента РФ: «Паст»
5
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»



