Սառեցրած կիտրոնն` ընդդեմ քաղցկեղի
ЛАЙФԱնշուշտ բոլորս էլ լսել ենք կիտրոնի բազմաբնույթ օգտակար հատկությունների մասին, բայց հարկ է նշել, որ մենք միայն կիտրոնի օգտակար հատկությունների մի մասին ենք ծանոթ, որովհետև մենք սովոր ենք կիտրոնն օգտակործել կլպած վիճակում:
Կիտրոնի կեղևը հաճախակի հեռացվում է դրա դառը համի պատճառով: Անկախ ամեն ինչից, եթե դուք օգտագործեք կիտրոնն ամբողջությամբ, դուք կստանաք 5 - 10 անգամ ավելի մեծ քանակով վիտամիններ: Կիտրոնը վիտամին C-ի, վիտամին B6-ի, A-ի , E-ի, ֆոլաթթվի, կալցիումի, պղնձի, երկաթի, ցինկի, մագնեզիումի, կալիումի, ֆոսֆորի և սպիտակուցների անսպառ աղբյուր է:

Բազմաթիվ հետազոտությունների արդյունքում մասնագետները պարզել են, որ մեկ ամբողջական կիտրոնն իր մեջ ներառում է մոտ 22 հակաքաղցկեղային բաղադրիչներ:

Որպեսզիօգտվեք կիտրոնի բոլորբժշկականառավելություններից, անհրաժեշտ է սառեցնելայնմինչևօգտագործելը: Անհրաժեշտ է կիտրոնը լավ լվանալ, թողնել լավ չորանա, դնել սառցախցիկում և թողնել լավ սառչի: Ձեր մոտ հավանաբար հարց է առաջանում, թե ինչի՞ համար ենք սառեցնում կիտրոնը: Կիտրոնը սառեցնում ենք, որպեսզի այն հեշտությամբ կարողանանք քերիչով անցկացնենք`ամբողջովին կեղևով օգտագործելու համար: Եթե կիտրոնը ճզմում եք կամ կտրտում, հյութը քամում, դուք չեք կարողանա օգտվել նրա բժշկական բոլոր հատկություններից:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Past.am-ը:



