Կոնյակի օգտակար հատկությունները
ФОТОԿոնյակը ալկոհոլային հայտնի խմիչք է, որն օգտագործում են լավ առիթների ժամանակ: Այն շատ համեղ է և դրական լիցքեր է հաղորդում: Սակայն, բացի համեղ լինելուց, կոնյակը նաև բուժիչ հատկություններ ունի, ինչի մասին քչերը գիտեն:

1. Կոնյակի և ընկույզի խառնուրդը օգտակար է հազի համար: Պատրաստված խառնուրդը պետք է երեք օր պահել մութ տեղում, այնուհետև խմել՝ օրական մեկ անգամ:

2. Կոնյակի և ձվի խառնուրդը օգտակար է մազաթափության համար: Ստացված խառնուրդը պետք է քսել մազարմատներին, պահել 30 րոպե և լվանալ:

3. Աղի և կոնյակի խառնուրդը շատ լավ միջոց է ատամնացավի դեպքում: Անհրաժեշտ է ստացված խառնուրդի մեջ բամբակը թրջել և դնել ցավացող ատամի վրա: Ցավը միանգամից կանհետանա:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Past.am-ը:
1
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»
2
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
3
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
4
Власти РА и некоторые заблудшие священнослужители должны отказаться от своих идеологии: «Паст»
5
В конце года правительство занято «соскабливанием» денег: «Паст»



