Արևելյան հայտնի քաղցրավենիք Թուլումբայի շատ պարզ և հեշտ բաղադրատոմսը
ФОТО
Բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակ
- Պատրաստում ենք խմորը: Ջուրն ու կարագը եռացնում ենք, ավելացնում ալյուրն ու մի քանի րոպե եփում:
- Խմորը սառեցնում ենք և ավելացնում ձվերը, ինչից հետո լավ խառնում ենք:
- Բուսայուղը տապակի մեջ շիկացնում ենք և հրուշակեղենային պարկի ատամնավոր գլխադրով 2-3 սմ երկարությամբ թուլումբաներ ձևավորում: Բոլոր կողմերից տապակում ենք, որպեսզի ոսկեգույն դառնան:
- Պատրաստում ենք օշարակը: Ջուրը, շաքարավազը և կիտրոնահյութը եռացնում ենք և 15 րոպե եփում:
- Պատրաստի թուլումբաները 10-15 րոպեով դնում ենք օշարակի մեջ:
Ի դեպ, եթե շատ եք թուլումբա պատրաստել, ապա կարող եք սառնարանում պահել՝ բայց առանց սննդային թաղանթով կամ փաթեթով ծածկելու, որպեսզի շնչեն





















































1
Армении необходимо усилить меры по защите государственной границы — Артак Товмасян
2
Отвергающий Пашиняна принял участие в мероприятии «Образование -это модно», а затем избил детей член...
3
Армения находится под давлением, ей могут навязать любое решение Анкары
4
Самвел Карапетян меняет внутриполитический статус-кво Армении: «Паст»
5
Axios: Иран нанес ракетный удар по базам США в Катаре