Արևելյան հայտնի քաղցրավենիք Թուլումբայի շատ պարզ և հեշտ բաղադրատոմսը
ФОТО
Բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակ
- Պատրաստում ենք խմորը: Ջուրն ու կարագը եռացնում ենք, ավելացնում ալյուրն ու մի քանի րոպե եփում:
- Խմորը սառեցնում ենք և ավելացնում ձվերը, ինչից հետո լավ խառնում ենք:
- Բուսայուղը տապակի մեջ շիկացնում ենք և հրուշակեղենային պարկի ատամնավոր գլխադրով 2-3 սմ երկարությամբ թուլումբաներ ձևավորում: Բոլոր կողմերից տապակում ենք, որպեսզի ոսկեգույն դառնան:
- Պատրաստում ենք օշարակը: Ջուրը, շաքարավազը և կիտրոնահյութը եռացնում ենք և 15 րոպե եփում:
- Պատրաստի թուլումբաները 10-15 րոպեով դնում ենք օշարակի մեջ:
Ի դեպ, եթե շատ եք թուլումբա պատրաստել, ապա կարող եք սառնարանում պահել՝ բայց առանց սննդային թաղանթով կամ փաթեթով ծածկելու, որպեսզի շնչեն





















































1
Фанаты Дженнифер Лопес считают, что в блонде она похожа на Мадонну: первые кадры фильма «Поцелуй жен...
2
60-летний юбилей в тюрьме: Особенность «Армении во времена Никола»: «Паст»
3
Власти уходят от ответа: кто будет контролировать азербайджанский транзит? «Паст»
4
То, что плохо лично для Пашиняна, может быть очень хорошо для Армении, и наоборот: «Паст»
5
Действительно ли выборы будут очередными? «Паст»