Սովորում ենք պատրաստել Raffaello-ի միջի անկրկնելի համեղ կրեմը
ФОТОՁեզ հարկավոր է
- կոկոսի փոշի - 70 գր
- խտացրած կաթ - 400 գր
- կարագ -200 գր
-
- սպիտակ շոկոլադ - 200 գր
-
Պատրաստման եղանակը
1. Կարագն ու շոկոլադը հալեցրեք ու իրար խառնեք: Հալեցրեք թույլ կրակի վրա և անընդհատ խառնեք:
2. Ավելացրեք խտացրած կաթը և լավ խառնեք:
3. Հետո ավելացրեք կոկոսի փոշին ու կրկին խառնեք, մինչև համասեռ զանգված ստանաք:
4. Պատրաստի զանգվածը լցրեք ապակե տարայի մեջ և 5 ժամով կամ ավելի լավ կլինի ամբողջ գիշերը թողեք սառնարանի մեջ:

1
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
2
Европейская помощь или вмешательство? Спешные шаги Калласа: «Паст»
3
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
4
Впервые гражданин РА был удостоен «Почетной грамоты» от президента РФ: «Паст»
5
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»



