Սովորում ենք պատրաստել Raffaello-ի միջի անկրկնելի համեղ կրեմը
ФОТО
Ձեզ հարկավոր է
- կոկոսի փոշի - 70 գր
- խտացրած կաթ - 400 գր
- կարագ -200 գր
-
- սպիտակ շոկոլադ - 200 գր
-
Պատրաստման եղանակը
1. Կարագն ու շոկոլադը հալեցրեք ու իրար խառնեք: Հալեցրեք թույլ կրակի վրա և անընդհատ խառնեք:
2. Ավելացրեք խտացրած կաթը և լավ խառնեք:
3. Հետո ավելացրեք կոկոսի փոշին ու կրկին խառնեք, մինչև համասեռ զանգված ստանաք:
4. Պատրաստի զանգվածը լցրեք ապակե տարայի մեջ և 5 ժամով կամ ավելի լավ կլինի ամբողջ գիշերը թողեք սառնարանի մեջ:





















































1
Фанаты Дженнифер Лопес считают, что в блонде она похожа на Мадонну: первые кадры фильма «Поцелуй жен...
2
Действительно ли выборы будут очередными? «Паст»
3
То, что плохо лично для Пашиняна, может быть очень хорошо для Армении, и наоборот: «Паст»
4
Люсине Арутюнова хочет представить Армению на «Интервидении»
5
«Вредна ли сумка для рюкзака? — «Паст»»