Raffaello-ի այդքան համեղ կրեմի բաղադրատոմսը
ЛАЙФ168.am-ը գրում է.
Raffaello-ն իտալական Ferrero SpA ընկերության կողմից արտադրվող հրուշակեղեն է: Առաջին անգամ այն վաճառքի է հանվել 1990թ.: Այն իրենից ներկայացնում է կրեմով և կոկոսի փաթիլներով պատված գետնանուշ:
Հայտնի կոնֆետների կրեմի բաղադրատոմսը
Բաղադրիչները.
1. Կոկոսի քերուկ – 70 գրամ
2. Խտացրած կաթ – 400 գ
3. Կարագ – 300 գ
4. Սպիտակ շոկոլադ – 300 գ
Պատրաստման եղանակը.
1. Կարագը և շոկոլադը հալեցնել և խառնել:
2. Կարելի է հալեցնել թույլ կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով, որպեսզի չվառվի:
3. Հետո ավելացնել խտացրած կաթը և բոլորը միասին լավ խառնել:
4. Ստացված կրեմի մեջ լցնել կոկոսի քերուկը և նորից լավ խառնել:
5. Պատրաստի Raffaello կրեմը լցնել ապակե բանկայի մեջ և դնել սառնարանում: Կրեմը թողնել սառնարանում ամբողջ գիշերվա ընացքում:
1
«Пашиняну осталось недолго оставаться у власти, максимум 8 месяцев»: «Паст»
2
Только от самого факта интервью Нарека Карапетяна впали в шок: «Паст»
3
Западный «сегмент» объединится: «Паст»
4
Члены партии «Всеармянский фронт» отдали дань памяти воинам в воинском пантеоне «Ераблур»
5
Британские ученые разработали алмазный источник энергии, который работает 6000 лет



