Այսքան ժամանակ դուք սխալ եք խաշել ձվերը. Անպայման սրանից կաթացրեք ջրի մեջ…
ЛАЙФEntertrain.1in.am-ը գրում է.
Հարցին, թե ինչպես ճիշտ եփել ձվերը, կարող է պատասխանել անգամ երեխան:
Թվում է, թե ինչը կարող է հեշտ լինել ձվի խաշելուց:
Սակայն ժամանակի հետ անգամ ամենաիդեալական տանտիկինը բախվում է ձվի կճեպի ճաքելու, պայթած թսղանթի ու սպիտակուցի նարնջագույն ներկվելու հետ:

Բացի այդ՝ ձվի կճեպի տակ ընկած ջուրը կարող է բակտերիաների պոտեցյալ աղբյուր լինել:
Ինչպես խաշել ձուն

Ձվերը ողողեք ջրով ու հեռացրեք կողմնակի աղտոտվածությունը կճեպի վրայից, այնուհետ դրեք կաթսայի մեջ ու սառը ջուր ավելացրեք:
Դրեք կրակի վրա:
Ջրի մեջ մինչ եռալը լցեք կես լիմոնի հյութ:

Այն նախապես կանխում է ձվերի ճաքելը:
Իսկ եթե ձուն նախապես ճաքած է, ապա այդ դեպքում կիտրոնի հյութը ախտազերծում է ջուրն ու կսպիտակեցնի սպիտակուցը:

1
Только от самого факта интервью Нарека Карапетяна впали в шок: «Паст»
2
«Пашиняну осталось недолго оставаться у власти, максимум 8 месяцев»: «Паст»
3
Почему наблюдательная миссия борется с другой наблюдательной миссией? «Паст»
4
Politico: Руководства Еврокомиссии и Бельгии проведут кризисную встречу по российским активам
5
Убеждают, чтобы Никол Пашинян внезапно не появился возле Эчмиадзина: «Паст»



