Կոնֆետ Բաունտի
PHOTO
Բաղադրիչներ
- շոկոլադ կաթնային - 200գր
- կոկոսի քերուկ - 3 բաժակ
- խտացրած կաթ - 1 բանկա
Պատրաստման եղանակ
- Կոկոսի քերուկը լավ խառնել խտացրած կաթի հետ:
- Այնուհետև վերցնել 1 գդալ ստացված խառնուրդից, դնել ափի մեջ և ուղղանկյուն ձև տալ նրան:
- Ստացված կոնֆետները շարել պերգամենտային թղթով պատված մեծ ափսեի կամ տապակի վրա: Տեղափոխել կոնֆետները տապակով սառցարան 20 րոպեով:
- Միկրոալիքային վառարանում կամ գոլորշու վրա հալեցնել շոկոլադը:
- Ընկղմել շոկոլադի մեջ արդեն սառչած կոկոսի կոնֆետները:
- Շոկոլադապատ կոնֆետները կրկին դնել պերգամենտային թղթով պատված տապակի վրա և տեղափոխել սառցարան 1 ժամով:
Վերջ, Բաունտի կոնֆետը պատրաստ է զարմացնել ձեր հյուրերին: Չմոռանաք խոստովանել, որ այն գնված չէ:





















































1
Ameriabank's MyInvest Platform Gains Direct Access to AMXTrader Trading System
2
DIALOG Organization - Partner of the “Born in Artsakh” Program
3
Over AMD 12 Billion Provided by AraratBank in 2024 to Support the MSME Sector
4
Ucom’s General Director Joined the International CirculUP! Forum to Foster Circular Innovation in Ar...
5
IDBank Representative Joins the Editorial Board of Trade Finance Global