Օրվա բաղադրատոմս. Բանջարեղենային տաք ուտեստ
PHOTO
Բաղադրամասեր՝
Բուսայուղ
2 հատ սոխ
2 հատ բուլղարական պղպեղ
800 գրամ լոլիկ
2 հատ սմբուկ
Համեմունքներ
Պճեղ սխտոր
2 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ
70 գրամ պարմեզան պանիր
Պեստո հաց՝ մատուցելու համար
300 գրամ սիսեռ
2 հատ դդմիկ
Պատրաստման եղանակ՝
Սիսեռը խաշել։
Բոլոր բանջարեղենները կտատել, տոմատի մածուկով ու սխտորով տապակել․
Լոլիկն ու դդմիկը կլոր-կլոր կտրատել։
Ջեռոցի ամանի մեջ լցնել բանջարեղենային սոուսը, վրան շարել լոլիկն ու դդմիկը, քերել պանիրը, դնել ջեռոց, թխել 200 աստիճանով 15 րոպե։





















































1
Ameriabank's MyInvest Platform Gains Direct Access to AMXTrader Trading System
2
IDBank Representative Joins the Editorial Board of Trade Finance Global
3
How to Protect Your Bank Card Data
4
Over AMD 12 Billion Provided by AraratBank in 2024 to Support the MSME Sector
5
DIALOG Organization - Partner of the “Born in Artsakh” Program