Օրվա բաղադրատոմս. Բանջարեղենային տաք ուտեստ
PHOTOԲաղադրամասեր՝
Բուսայուղ
2 հատ սոխ
2 հատ բուլղարական պղպեղ
800 գրամ լոլիկ
2 հատ սմբուկ
Համեմունքներ
Պճեղ սխտոր
2 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ
70 գրամ պարմեզան պանիր
Պեստո հաց՝ մատուցելու համար
300 գրամ սիսեռ
2 հատ դդմիկ
Պատրաստման եղանակ՝
Սիսեռը խաշել։
Բոլոր բանջարեղենները կտատել, տոմատի մածուկով ու սխտորով տապակել․
Լոլիկն ու դդմիկը կլոր-կլոր կտրատել։
Ջեռոցի ամանի մեջ լցնել բանջարեղենային սոուսը, վրան շարել լոլիկն ու դդմիկը, քերել պանիրը, դնել ջեռոց, թխել 200 աստիճանով 15 րոպե։








![]()
1
Compelling Business Loan Offer from AraratBank: JOIN US
2
Ucom Supports the Development of High-Tech Education in Armenia
3
Lusine Yeghiazaryan joins the Board of Trustees of the Music for the Future Foundation
4
AraratBank Honoured with STP Award by Commerzbank AG
5
Ucom’s Green Initiative Reaches Urtsadzor



