Մթերքներ, որոնք միշտ սխալ ենք մաքրել
LIFEԳարնանը և ընդհանրապես` բանջարեղեն և միրգ ուտելը շատ օգտակար է։ Ցավոք դրանք ոչ միշտ են լավ մաքրվում, կեղևազրկվում և սերմերն էլ երբեմն ոչ ամբողջությամբ են հեռացվում։
Այսօր մենք կհուշենք, թե ինչպես արագ և հեշտ օգտագործման նախապատրաստել վիտամինի աղբյուրները։ Եվ այսպես.
Քաղցր պղպեղ
Հեշտ տարբերակ միանգամից ազատվելու բոլոր սերմերից։

Ձմերուկ
Խորը ամանի օգնությամբ կարելի է գեղեցիկ և հեշտ մատուցել ձմերուկը։

Կարտոֆիլ
Եթե եփած կարտոֆիլը դնել սառցաջրի մեջ, ապա մի քանի րոպեյից կարելի է հեշտությամբ ձեռքերով հեռացնել կեղևը։

Սոխ
Սոխը արագ կտրատելու համար բավական է մի քանի կտրվածք։

Չերրի, ձիթապտուղ և հատապտուղներ
Բավական է սեղմել պտուղները երկու ամանի արանքում և դանակով անց կացնել ամանների միջով և դուք հեշտությամբ երկու կես կանեք դրանք։

Պղպեղ
Որպեսզի կեղևը ինքն իրեն դուրս գա, պետք է պղպեղի կեղևին քսել ձիթայուղ և մի քանի րոպե պահել ջեռոցում։

Գրեյֆրուտ
Յուրաքանչյուր ցիտրուս կարելի է այս տարբերակով մասերի բաժանել։

1
Arca National Payment System, Bank of Georgia and Ameriabank Signed a Memorandum of Understanding
2
Firebird, Inc. Secures U.S. Export License and Announces Dell Technologies as a Technology Partner, ...
3
“Armenian potential in Spain: Arman Mayilyan as a guest on the ‘Armenian Diaspora Communities’ progr...
4
Final Results of the 20th Annual International Microelectronics Olympiad Announced
5
Solar Power is Generated in Kechut Community Through the Efforts of
Ucom and SunChild



