Բաղադրատոմս. իտալական պիցցա
LIFEԲաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակ
- Միջուկի և սոուսի համար նախատեսված բաղադրիչների քանակությունը կարելի է փոփոխել՝ կախված Ձեր համային նախասիրություններից:
- Խորը ամանի մեջ խառնել խմորի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները, հունցել փափուկ և ոչ կպչուն խմոր: Թողնել խմորը հանգստանա 30-45րոպե:

- Ջեռոցի տապակը պատել բուսայուղով, վրան փռել պերգամենտային թուղթ, ապա տեղադրել շրջանաձև բացած խմորը:
Սոուսի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները խառնել առանձին ամանի մեջ, ապա քսել խմորի ողջ տարածքով:
- Այնուհետև կտրատել միջուկի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները և տեղադրել խմորի վրա:

- Պանիրը անցկացնել քերիչով: Պիցցայի վրա շաղ տալ պանիրը և փշրած չորացրած կանաչի՝ ըստ ցանկության: Կանաչին այստեղ օգտագործվում է ավելի շատ տեսքի, քան համի համար:

- Թխել ջեռոցում 20րոպե 200աստիճանում մինչև պանրի հալչելը և խմորի ոսկեգույն երանգ ստանալը:

Կտրատել պիցցայի համար նախատեսված հատուկ կլոր դանակով, և մատուցել:
Իտալական պիցցա պատրաստելը ձեզանից չի խլի շատ ժամանակ, իսկ օգտագործվող բաղադրիչները միշտ կգտնվեն Ձեր սառնարանոմ: Սա առավել կարևոր է, երբ հյուրերի անսպասելի ժամանմանը մնացել է 10 րոպե:
1
Arca National Payment System, Bank of Georgia and Ameriabank Signed a Memorandum of Understanding
2
Firebird, Inc. Secures U.S. Export License and Announces Dell Technologies as a Technology Partner, ...
3
“Armenian potential in Spain: Arman Mayilyan as a guest on the ‘Armenian Diaspora Communities’ progr...
4
Final Results of the 20th Annual International Microelectronics Olympiad Announced
5
STEM Acceleration Award 2025 Held with Idram’s Support



