Ինչպես ճիշտ սպասքադրել սեղանը. կանոններ, որ պետք է իմանան բոլորը
VIDEOՄանրամասները՝ lraber.info-ում
Դժվար է պատկերացնել էլեգանտ ճաշի սեղան առանց նորաձև սպասքի: Սպասքի դասավորման արվեստը մի հմտություն է, որն արժե սովորել: Դա այն տեսակի արարողությունն է, որին բոլորը պետք է պատրաստվեն: Նայեք և հիշեք, քանի որ դրանք շատ անհրաժեշտ կետեր են:
Սեղանի պատարաքաղ - տաք ուտեստների համար
Սեղանի պատարաքաղ - տաք ուտեստների համարՍեղանի դանակ- կրկին տաք ուտեսների համար
-
Սեղանի գդալ-ապուրների համարՓոքր գդալ - սուրճի, թեյի համարՄիջին պատարաքաղ - դեսերտի համարՄիջին դանակ-դեսերտի համարՄիջին գդալ - դեսերտի համար...
Իսկ հիմա թե ինչպես դասավորել

1.Կարագի դանակ
2.Հացի ափսե
3.Գդալ առաջին ճաշատեսակի համար
4.Պատառաքաղ ծովամթերքի համար
5.Դանակ ծովամթերքի համար
6. Պատառաքաղ մսի և աղցանների համար (հիմնական ճաշատեսակներ)
7. Սեղանի դանակ
8. Դեկորատիվ ափսե
9. Ապուրի ափսե
10. Աղանդերի գդալ
11. Աղանդերի պատառաքաղ
12. Ջրի բաժակ
13. Շամպայնի բաժակ
14. Կարմիր գինու բաժակ
15. Սպիտակ գինու բաժակ
Սեղանի պատարաքաղ - տաք ուտեստների համարՍեղանի դանակ- կրկին տաք ուտեսների համար
-
Սեղանի գդալ-ապուրների համարՓոքր գդալ - սուրճի, թեյի համարՄիջին պատարաքաղ - դեսերտի համարՄիջին դանակ-դեսերտի համարՄիջին գդալ - դեսերտի համար...
Իսկ հիմա թե ինչպես դասավո
1.Կարագի դանակ
2.Հացի ափսե
3.Գդալ առաջին ճաշատեսակի համար
4.Պատառաքաղ ծովամթերքի համար
5.Դանակ ծովամթերքի համար
6. Պատառաքաղ մսի և աղցանների համար (հիմնական ճաշատեսակներ)
7. Սեղանի դանակ
8. Դեկորատիվ ափսե
9. Ապուրի ափսե
10. Աղանդերի գդալ
11. Աղանդերի պատառաքաղ
12. Ջրի բաժակ
13. Շամպայնի բաժակ
14. Կարմիր գինու բաժակ
15. Սպիտակ գինու բաժակ
1
Young Musician from the “Born in Artsakh” Program, Arsen Safaryan, Performed at the Anniversary Conc...
2
Suren Parsyan to Represent Armenia at “Sagarmanthan: The Great Oceans Dialogue 2025” International F...
3
With the support of IDBank and Idram, the “Symphonic Forest” project was launched
4
Connected, Convenient, Converse: Andranik Grigoryan Presents Converse Bank’s Digital Transformation ...
5
IDBank - Silver Sponsor of BACEE’s 50th Jubilee International Banking Conference



