ՈՒՇԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ․ Եթե դուք սիրում եք լոլիկով և վարունգով աղցան, ապա անպայման պետք է կարդաք ՍԱ
LIFE
Սննդի ոլորտի մասնագետները հայտարարել են, որ լոլիկով և վարունգով աղցանը վտանգավոր է առողջության համար։ Ըստ վերջիններիս՝ բանջարեղենի տարբեր տեսակներ չպետք է խառնել իրար, քանի որ օրգանիզմը տարբեր ժամանակներում է յուրացնում այն։ Այդ համադրությունը մեծացնում է ստամոքսում արյան խմորումները, որն էլ մեծացնում է օրգանիզմի թունավորումը։ Նման անհամատեղելի բանջարեղենի համադրությունը հանգեցնում է որովայնի հատվածում ուժեղ ցավերի և աղիներում գազի։Ավելին նրանք նաև նշում են, որ կան մի շարք մթերքներ, որոնք չպետք է միասին ուտել՝ մսով և պանրով մակարոն, բանջարեղեն և պանիր, հաց, բանան և կաթ, ձմերուկ և սեխ։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ սկզբնաղբյուր կայքում՝ http://bestinfo.am/archives/5086





















































1
Unibank Supported the Asia Bank to Bank Forum in Singapore
2
Presentation of Mark Aren’s “The New Adventures of Sherlock Holmes” Book
3
Ucom supports ArmDrone Community in teaching technologies of the future
4
20 million drams for Artsakh students, 10 million drams for a kindergarten for Artsakh children: IDB...
5
5,092,062 AMD to the Bridge of Hope NGO. The beneficiary for September is the Moonq Technoschool