Յուրահատուկ փաստեր բրնձի մասին, որոնք քչերին են հայտնի
LIFEԳոյություն ունեն բրնձի բազմաթիվ տեսակներ և փորձագետները որոշել են պարզել, թե բրնձի որ տեսակն է ավելի օգտակար և որ դեպքերում է հարկավոր օգտագործել: Օրինակ կլոր բրինձը եփելիս դառնում է կպչուն, ինչի շնորհիվ շատ հարմար է պուդինգ պատրաստելու համար:
Հարկավոր է առանձնահատուկ ուշադրություն դարձնել ամբողջական բրնձին, քանի որ այն շատ հարուստ է օգտակար նյութերով: Սակայն բրնձի այս տեսակը հարկավոր շատ երկար եփել: Բացի այդ, շատ օգտակար է նաև շոգեխաշած բրինձը, քանի որ շնորհիվ յուրահատուկ ջերմային մշակման այն պահպանում է վիտամնների մեծ մասը:
Գիտնականները վստահեցնում են, որ բրնձի ամենաօգտակար տեսակներից մեկն է համարվում չմշակված «վայրի» բրինձը, սակայն այն ամենաերկար եփվողն է և ունի արտասովոր համ:
Նյութի աղբյուրը՝ gogetnews.info
1
Free Style issues Armenia’s first corporate bonds in the fashion retail sector, placed by Cube Inves...
2
Ucom and SunChild Launch the “Smart Birdwatching” Educational Program
3
From idea to implementation: Ameriabank Presents the Programs Implemented under My Ameria, My Armen...
4
The results of the second Junius financial literacy competition have been summarized
5
Scholarship for 100 Artsakh Students as Part of IDBank’s “Side by Side” Program



