Օրվա բաղադրատոմսը. Շոկոլադով և բանանով բիսկվիթ
PHOTOԲաղադրիչներ.
- բանան - 2 հատ
- կակաո - 60 գր
- կաթ - 120 մլ
- փխրեցուցիչ - 1.5 թ/գդ
- վանիլին - 10 գր
- աղ - 0.5 թ/գդ
- ջուր - 240 մլ
- բուսայուղ - 120 մլ
- ալյուր - 245 գր
- շաքարավազ - 400 գր
- սոդա - 1.5 թ/գդ
- ձու - 2 հատ
- շոկոլադ սև - 50 գր
Պատրաստման եղանակ.
- Ալյուրը, փխրեցուցիչը, սոդան, կակաոն լավ խառնում ենք, ավելացնում շաքարավազը, աղն ու վանիլինը:

- Ձվերը լավ հարում ենք, ավելացնում բուսայուղն ու կաթը և կրկին հարում ենք: Երկու զանգվածները միացնում ենք իրար, ավելացնում խյուսի վերածած բանաններն հալեցրած շոկոլադը և կրկին լավ խառնում ենք:

- Բիսկվիթը լցնում ենք 22 սմ տրամագիծ ունեցող յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և թխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 50 րոպե:

- Ահա և վերջ:

- Անչափ համեղ ու օդեղեն բիսկվիթ ստացվեց:

1
Widest 5G Coverage, the Launch of the Uplay Platform, and the Integration of Cerillion: Ucom Summari...
2
Ucom and SunChild Launch the “Smart Birdwatching” Educational Program
3
Ucom and Armflix Present “13 Seconds” at KinoPark
4
Welcome to the ID booth: Big Christmas Market
5
AraratBank Supports Digitization of "Karin" Scientific Center Archive



