Օրվա բաղադրատոմս. Նուրբ ու համեղ աղցան, որը նաև շատ օգտակար է
LIFEՊատրաստման եղանակ
- Լվանում և խաշում ենք հավի ֆիլեն:

- Պատրաստի ֆիլեն հանում ենք կաթսայից, թողնում որ սառչի, ապա կտրատում խորանարդիկներով:
Առանձին ամանի մեջ խառնում ենք կտրատված վարունգը, ֆիլեն, սամիթն ու պահածոյացված կանաչ ոլոռը:
- Ապա ավելացնում ենք թթվասերն ու աղը և խառնում, թողնում ենք աղցանը հանգստանա 15 րոպե և մատուցում:

Հավի մսով աղցան Լեդիին ավելի նուրբ համ հաղորդելու համար կարող եք աղցանին ավելացնել կտրատված արքայախնձոր և ընկույզ



