Հացը պահեք հոսող ջրի տակ. ահա թե ինչ կստացվի արդյունքում
PHOTO168.am-ը գրում է.
Բոլորը սիրում են թարմ թխված հաց։ սակայն հացը բավական շուտ է սառում, իսկ մեկ օր անց այն բավական դժվար է ուտել։ Marketium.ru կայքը գրում է, որ հարկավոր չէ դեն նետել մնացած հացը։ Գոյություն ունի միջոց, որը հնարավորություն է տալիս հացը թարմացնել։
- Հացը պահեք հոսող սառը ջրի տակ։ Հետևեք, որ հացը շատ չթրջվի։
- Հացը դրեք վառարանում 150 աստիճանի պայմաններում և թողեք 6-12 րոպե։
Ջուրը, որը ներծծվում է հացի մեջ, վերածվում է շոգու, որը հացը նորից փափուկ է դարձնում։ Հացը ախորժաբեր հոտ է ձեռք բերում, դառնում խրթխրթան։
![]()

Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը
1
Widest 5G Coverage, the Launch of the Uplay Platform, and the Integration of Cerillion: Ucom Summari...
2
Ucom and SunChild Launch the “Smart Birdwatching” Educational Program
3
From idea to implementation: Ameriabank Presents the Programs Implemented under My Ameria, My Armen...
4
Welcome to the ID booth: Big Christmas Market
5
AraratBank Supports Digitization of "Karin" Scientific Center Archive



