12 ուտեստներ, որոնք մենք թերի ենք պատրաստել
LIFEԵրբ հարցը հասնում է ուտելիքին, մեզ թվում է, որ պատրաստման հետ կապված մենք ամեն բան գիտենք: Բայց բաներ կան, որոնք հավելելով կամ փոխելով, մենք ստանում ենք ավելի օրիգինալ ուտեստ:
Կարտոֆիլին նախքան ջեռոցում դնելը, կարելի հավելել պանիր, խոզապուխտ, սոուս, համեմունքներ:

Նրբերշիկներին` նախքան գրիլ անելը, կարելի է տալ պարույրի տեսք` համեմունքներ ավելացնելով: Ստացվում է ոչ միայն համեղ, այլ նաև գեղեցիկ:

Բատոն հացին, կարելի է ցանցի տեսք տալ: Այնուհետև ավելացնել պանիր, կանաչիներ, համեմունքներ: Այնուհետև դնել ջեռոցը:

Վաֆլի պատրաստող սարքում, կարելի է տաքացնել պիցցա

Ինչպես նաև այդ կաղապարում, կարելի է պատրաստել տարբեր բլիթներ:

Շոկոլադե թղվածքաբլիթին կարելի է ավելացնել կաթ և դնել սառցարան: Սառելուց հետո, կարելի է օգտագործել կաթնային ըմպելիքների հետ:

Ինչպես երշիկը ճիշտ տեղավորել հացին

Նուտելան ավելացնելով խմորին, եռանկունի ձև տալ և եփել ջեռոցում: Սուրճի կամ թեյի համար հրաշալի բլիթներ են:

Նրբերշիկները սպագետիով պատրաստելու լավագույն տարբերակ

Ինչպես պատրաստել գեղեցիկ` հյուս բլիթը

Բլինչիկներ պատրաստելու տարբերակ, որը ուտելուց շատ հարմար է




