Օրվա բաղադրատոմս. Պիցցա «Ծաղիկ» (լուսանկարներ, տեսանյութ)
PHOTO
Բաղադրամասեր՝
200 գրամ ալյուր
1/2 թեյի գդալ աղ
1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
120 մլ տաք ջուր
1 թեյի գդալ բուսայուղ
100 գրամ կրեմ պանիր
35 գրամ մոցարելա
25 գրամ պարմեզան
1/2 թեյի գդալ օրեգանո
Տոմատի մածուկ
Երշիկ
Կարագ ու սխտոր
Պատրաստման եղանակ՝
Ալյուրը, աղը, փխրեցուցիչը, ջուրը, բուսայուղը միախառնել, խմորը հունցել, թողնել 1 ժամ բարձրանա։
Խմորից գնդիկներ առանձնացնել, շարել ջեռոցի ամանի մեջ, կրկին թողնել 1 ժամ։
Կրեմ պանիրը, մոցարելան, պարմեզանը, օրեգանոն միախառնել, լցնել գնդերի կենտրոնում։
Ավելացնել տոմատի մածուկը, երշիկը, խմորին քսել կարագով սխտորը, դնել ջեռոց։




















































