Մթերքներ, որոնք չի կարելի երկու անգամ տաքացնել
LIFEԲժիշկներն ասում են, որ որոշ մթերքներ ավելի լավ է սառը վիճակում ուտել, քան մի քանի անգամ ջերմային մշակման ենթարկել: Գիտնականները կարծում են, որ դա կարող է վտանգավոր լինել:
Մասնավորապես, մասնագետները խորհուրդ են տալիս չտաքացնել շոգեխաշած բազուկը, քանի որ կրկնակի ջերմային մշակման դեպքում այն կարող է կորցնել բոլոր օգտակար վիտամինները:
Նման մթերքներից է նաև միսը, որը ջերմային մշակման արդյունքում կորցնում է իր համային հատկությունները:
Սննդի մասնագետները խորհուրդ են տալիս նաև խուսափել ձուն և սունկը կրկնակի ջերմային մշակման ենթարկելուց:
1
Unibank Completed the Placement of Its Third Issuance of Perpetual Bonds
2
Free Style issues Armenia’s first corporate bonds in the fashion retail sector, placed by Cube Inves...
3
The results of the second Junius financial literacy competition have been summarized
4
From idea to implementation: Ameriabank Presents the Programs Implemented under My Ameria, My Armen...
5
Scholarship for 100 Artsakh Students as Part of IDBank’s “Side by Side” Program



