Օրվա բաղադրատոմսը. Ջեռոցում եփված կարտոֆիլ
VIDEOՕրիգինալ բաղադրատոմս, թե ինչպես պատրաստել կարտոֆիլ տոնական սեղանի համար:
Այն ամենը, ինչ հարկավոր է վերցնել, ընդամենը մի քանի կարտոֆիլ է:
Ամբողջական, կեղևով եփված կարտոֆիլները հարկավոր է կարագով պատել ու ջեռոցում դնել մինչ պատրաստ լինելը:
Ամեն ինչ հարկավոր է անել այնպես, ինչպես վիդեոյում է:
Կտրում ենք կարտոֆիլի վերևի հատվածը (կարտոֆիլի 1/3-ը), հանում ենք միջուկը, որպեսզի չվնասենք կեղևը, ու որ այն պահպանի իր ձևը:
Միջուկի վրա ավելացնում ենք կարագ, սոխ, համեմունքներ ու սպիտակ չեդդեր, կաթ ու ձու:
Ապա խճողակը լցոնում ենք կարտոֆիլի կեղևի մեջ, վրան շաղ ենք տալիս համեմունքներ ու դնում ջեռոցը:
20-30 րոպեից ուտեստը կարող եք մատուցել:
1
Unibank Completed the Placement of Its Third Issuance of Perpetual Bonds
2
Free Style issues Armenia’s first corporate bonds in the fashion retail sector, placed by Cube Inves...
3
The results of the second Junius financial literacy competition have been summarized
4
From idea to implementation: Ameriabank Presents the Programs Implemented under My Ameria, My Armen...
5
Scholarship for 100 Artsakh Students as Part of IDBank’s “Side by Side” Program



