Օրվա բաղադրատոմս. Բանջարեղենով ու բրնձով «տորթ»
ԼԱՅՖԲաղադրամասեր՝
250 գրամ բրինձ
250 գրամ թթվասեր
2 հատ ձու
150 գրամ պանիր
450 գրամ հավի մսի ֆարշ
Աղ
Սև պղպեղ
Բուսայուղ
1 հատ գազար
1 հատ վարունգ
Համեմ
Պատրաստման եղանակ՝
Բրինձը խաշել։
Բանջարեղենը կտրատել, համեմել բուսայուղով, աղով։

Թթվասերը միախառնել ձվի հետ, պանիրը միախառնել կանաչու հետ։
Բրնձի մի մասը միախառնել հավի մսի հետ, մյուս մասը պանրի ու թթվասերի։
Շարել ջեռոցի ամանի մեջ՝ հետևյալ հերթականությամբ.
Բրինձ, բանջարեղեն, հավի միս, բանջարեղեն, բրինձ, պանրի զանգվածը։
Դնել ջեռոց 200 աստիճանով։




