Չիպս պատրաստելու լավագույն բաղադրատոմսը
ԼԱՅՖLife.panoroma.am-ը գրում է.
Ներկայացնում ենք մի բաղադրատոմս, որի օգնությամբ համեղ չիպս կարող եք պատրաստել:
Անհրաժեշտ է՝
½ բաժակ կտրատած պարմեզան պանիր, ½ բաժակ քերած պարմեզան պանիր, 1 ½ թեյի գդալ քունջութ, ¼ թեյի գդալ աղ, 1 թեյի գդալ չոր սխտոր, 1 ½ կակաչ (мака), 1 թեյի գդալ չորացրած սոխ, մայոնեզ և կետչուպ (մատուցելու համար):
Պատրաստման եղանակը՝
Բոլոր բաղադրամասերը խառնել իրար: Ջեռոցում դնելու համար համապատասխան թուղթ փռել, ստացված զանգվածը բարակ շերտերի վերածել (կարող եք թխվածքաբլիթի տեսք հաղորդել):
Ջեռոցը միացնել 200°С և 5-8 րոպե եփել:
Թողնել չիպսերը թավայի մեջ, որպեսզի սառչի:



