10 խոհարարական խորհուրդներ
ԼԱՅՖ1.(2) Արքայախնձորը գլխիվայր դրեք, որպեսզի այն ավելի լավ հասունանա և ավելի քաղցր լինի
2. (3) Բրոկոլին և նեխուրը պահեք փայլաթիթեղի մեջ, որպեսզի ավելի լավ պահպանվեն
3. (4) Թարմ հատապտուղները ավելի լավ կպահպանվեն, եթե պահեք քացախի թույլ լուծույթի մեջ:
4.(5) Կարմիր գինու սառցե խորանարդիկներ պատրաստեք և ավելացրեք ցանկացած ուտեստի մեջ, որը կարմիր գինով է պատրաստվում:
5. (7) Արագ մայոնեզ պատրաստելու համար ուղղակի թթվասերի վրա ավելացրեք պինդ եփած ձվի դեղնուց և մի փոքր մանանեխ:
6. (8) Ամենահամեղ տաք շոկոլադը ստանալու համար տաք կաթ լցրեք գրեթե դատարկ Նուտելլայի տուփի մեջ:
7. (9) Թափահարեք հում ձուն և եփեք: Արդյունքում կստանաք այս «ոսկե» ձուն:
8. (14) Փոքրիկ ասեղով մի փոքր ծակեք հում ձուն և եփեք ու դուք շատ ավելի հեշտությամբ կկարողանաք կեղևազատել ձուն:
9. (15) Սառը պիցցան միկրոալիքային վառարանում տաքացնելու փոխարեն տաքացրեք հենց թավայի վրա: Այդպես պիցցան ավելի թարմ և համեղ կլինի:
10. (16) Չե՞ք կարողանում գտնել գրտնակը: Օգնության կգա գինու շիշը:



