Ապշեցուցիչ փաստեր սննդի մասին
ԼԱՅՖ-
Պղպեղ
Պղպեղի գույնը իրականում ոչինչ էլ չի բացահայտում դրա համի մասին: Իրականում պետք է ավելի շատ ուշադրություն դարձնել դրա չափին՝ ինչքան այն փոքր է, այնքան ավելի կծու է:
-
Բանան
Տարօրինակ կթվա, բայց մոծակներին ավելի են դեպի իրենց գրավում այն մարդիկ, ովքեր նոր են բանան կերել:
-
Ավոկադո
Ավոկադոն անկանախատեսելի միրգ է:
Եվս մեկ փաստ ավոկադոյի մասին. Երբեք թռչուններին ավոկադո չտաք. Դա թունավոր է նրանց համար:
-
Ձգողություն
Ձգողությունը լավ հումորի զգացում ունի և սիրում է ձեզ զվարճացնել, երբ դուք ցանկանում եք ջուր խմել: Ինչպե՞ս դրա դեմ պայքարենք: Կարծես թե լուծում չկա:
-
Շշալցված ջրեր
Ամեն շշի մեջ լցված ջուրը մյուս շշի ջրից մի փոքր տարբերվում է: Իրականում անհնար է գտնել ջրի որկու աղբյուրներ, որոնք միևնույն ջուրն ունենան:
-
Սննդի գույնը
Սննդի գունավորումը երեխաներին հիպերակտիվ է դարձնում, հատկապես եթե դա կարմիր է կամ դեղին:
-
Սուրճ
Սուրճի հատիկները իրականում հատապտուղներ են:
-
Թեյ
Երբեք չպետք է ոչ թարմ և սառը թեյ խմել: Ճապոնացիներն ասում են. «Երեկվա թեյն ավելի ուժեղ է կծում, քան օձը:» Սառը թեյը գրգռում է ձեր ստամոքսի պատերը, և այդ պատճառով չինացիները դա թույն են համարում:
-
Մեղր
Մեղրն անմահ է: Մեղրի նույնիսկ ամենահին մեղրը, որը 1922 թվականին է հայտնաբերվել եգիպտացի փարավոն Թութանհամոնի գերեզմանին, դեռ հնարավոր է ուտել: Այն փորձարկվել է կենսաբանների կողմից և պարզվել է, որ այն դեռ կարելի է օգտագործել:

-
Շոկոլադ
Եթե ընթրիքից առաջ մի փոքր մուգ շոկոլադ համտեսեք, ձեր արյան մեջ կբարձրանա գլյուկոզի մակարդակը և եթե նույնիսկ դուք սոված լինեք, դուք շատ չեք ուտի, քանի որ ձեզ կուշտ կզգաք:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Past.am-ը:



