Բանջարեղենային պիցցա
ԼԱՅՖԲաղադրամասեր`
500 գրամ ալյուր
Աղ
100 գրամ սոխ
1 հատ թարմ կարմիր պղպեղ
Զեյթունի ձեթ
300 գրամ պանիր
100 գրամ դդմիկ
Պատրաստման եղանակ`
Ալյուրին ավելացրեք 5 գրամ խմորիչ, աղ, կենտրոնում անցք անել և մեջը լցնել 300 մլ գոլ ջուր` խառնալ կարագի հետ:
.png)
Լավ տրորել ու թողնել հանգստանա:
.png)
Հետո գրտնակել ու պիցցայի խմորի տեսք տալ:
.png)
Ձեթով պատել:
.png)
Տոմատի մածուկ կամ կետչուպ քսել:
.png)
Քերել պանիրը, ավելացնել կլոր-կլոր կտրատած սոխը և դդմիկը:
.png)
.png)
Վերջում` կլոր կտրատած պղպեղը:
.png)
Դնել ջեռոց 250 աստիճանով 10-15 րոպե:
1
Կենդանակերպի 3 նշան, ովքեր 2026 թվականին կգտնեն իրենց երկրորդ կեսին
2
Ջուր հավաքեք․ ջուր չի լինելու
3
«Կամազ»-ը վրաերթի է ենթարկել 13-ամյա աղջկա. նա տեղում մահացել է
4
Ավտովթար՝ Արագածոտնի մարզում․ մեքենան գլխիվայր հայտնվել է դաշտում․ բժիշկները պայքարում են վարորդի կյ...
5
Նոյեմբերի 25-ին և 26-ին ջուր չի լինելու․ հասցեներ



