Բանջարեղենային աղցան «Ֆունչոզա» Tert.am Health
ԼԱՅՖԲաղադրիչները՝
- 200 գ թափանցիկ բրնձի լապշա
- 3 հատ. Բուլղարական պղպեղ տարբեր գույների
- 1 հատ թարմ վարունգ
- 2 հատ գազար
- 3 պճեղ սխտոր
- Բուսայուղ
- 2 թ/գ քացախ
- աղ
- Սոյայի սոուս
Պատրաստման եղանակը՝
Լապշան լցրեք սառը ջրի մեջ ու թողեք 10 րոպե, քամեք սառը ջուրը , որից հետո վրան լցրեք եռման ջուր և 5 րոպե հետա այն քամեք ու լվացեք հոսող ջրի տակ և թողեք քամվի:
Գազարն ու պղպեղը բարակ շերտերով կտրատեք, համեմեք այն բուսայուղով ու տապակեք այնքան, միչև որ փափկի, սակայն ուշադիր եղեք, որ պղպեղը իր գույնը չկորցնի: Սխտորը մանր կտրատեք, գազարն ու պղպեղը տապակեք ու վերջում ավելացրեք մանրացված սխտորը:
Երբ տապակած սխտորը, պեղպեղն ու գազարը կսառչեն, խառնեք այն լապշայի ու վարունգի հետ: Ավելացրեք քացախ, սոյայի սուս ու աղ:
Աղբյուրը՝ coocook.me
1
Կենդանակերպի 3 նշան, ովքեր 2026 թվականին կգտնեն իրենց երկրորդ կեսին
2
Ջուր հավաքեք․ ջուր չի լինելու
3
«Կամազ»-ը վրաերթի է ենթարկել 13-ամյա աղջկա. նա տեղում մահացել է
4
Ավտովթար՝ Արագածոտնի մարզում․ մեքենան գլխիվայր հայտնվել է դաշտում․ բժիշկները պայքարում են վարորդի կյ...
5
Նոյեմբերի 25-ին և 26-ին ջուր չի լինելու․ հասցեներ



