Օրվա բաղադրատոմս. Տապակած կարտոֆիլ՝ ոլոռով ու պանրով
ԼԱՅՖ
Բաղադրամասեր՝
10 հատ կարտոֆիլ
1 հատ սոխ
150 գրամ խոզապուխտ
100 գրամ թթու վարունգ
150 գրամ ոլոռ
2 հատ ձու
100 մլ կաթ
100 մլ կաթ
100 գրա պանիր
1/2 թեյի գդալ ուրց
Աղ
Պատրաստման եղանակ՝
Կարտոֆիլը խաշել, շարել ջեռոցի ամանի մեջ՝ կլոր կտրատած։
Համեմել աղով, պղպեղով։
Սոխն ու խոզապուխտը տապակել։
Թթթուվարունգն ավելացնել, տապակել ևս մեկ րոպե։
Ավելացնել ոլոռըն ու վեցնել կրակից։
Միջուկը լցնել կարտոֆիլի շերտի վրա, կրկին շարել կարտոֆիլներ։
Քերել պանիրը, թխել ջեռոցում։
Վերջում ավելացնել ուրց։





















































1
«Իրականում մենք ուշացրեցինք վիրահատությունը». ինչո՞ւ է ինը տարի առաջվա դեպքը հիմա «հիշվել». «Փաստ»
2
Խորեն Լևոնյանն ամուսնացել է
3
Երևանում «Kia»-ն վրաերթի է ենթարկել մորն ու որդուն, բժիշկները պայքարում են երեխայի կյանքի համար
4
Վաղվանից 24 ժամ ջուր չի լինելու․ հասցեներ
5
Վթարային աշխատանքներով պայմանավորված հունիսի 26/27-ին ջուր չի լինի․ հասցեներ