Կարմիր միսը նպաստում է օրգանիզմի ծերացմանը
ԼԱՅՖԳլազգոյի համալսարանի բժիշկները հայտնում են, որ մեծ քանակությամբ կարմիր մսի օգտագործումը կարող է նպաստել օրգանիզմի արագ ծերացմանը (խոզի, գառան և տավարի միս): Նրանք նշում են, որ կարմիր մսի չարաշահումը բարձրացնում է ֆոսֆորի մակարդակը արյան մեջ:
Այդ նյութի ավելցուկը արագացնում է բիոլոգիական ծերացումը:
Հետազոտման արդյունքում բժիշկները ուսումնասիրել են Գլազգոյի աղքատ շրջանների բնակչությանը, և նրանց հետազոտությունը հաստատվել է:
1
Կենդանակերպի 3 նշան, ովքեր 2026 թվականին կգտնեն իրենց երկրորդ կեսին
2
Ջուր հավաքեք․ ջուր չի լինելու
3
«Կամազ»-ը վրաերթի է ենթարկել 13-ամյա աղջկա. նա տեղում մահացել է
4
Ավտովթար՝ Արագածոտնի մարզում․ մեքենան գլխիվայր հայտնվել է դաշտում․ բժիշկները պայքարում են վարորդի կյ...
5
Նոյեմբերի 25-ին և 26-ին ջուր չի լինելու․ հասցեներ



