Օրվա բաղադրատոմս. Սնկով ու ձկով խորոված՝ խմորի մեջ
ԼԱՅՖԲաղադրամասեր՝
350 գրամ շերտավոր առանց դրոժի խմոր
150 գրամ շամպինիոն
300 գրամ ձկան ֆիլե
300 գրամ հավի ֆիլե
4 ճաշի գդալ սոյայի սոուս
1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ
Բուսայուղ
Աղ Պղպեղ
Պատրաստման եղանակ՝
Հավի ֆիլեն, ձուկը փոքր-փոքր կտրատել, սնկի պոչերը հեռացնել։ Սոյայի սոուսին ավելացնել կիտրոնի հյութը։ Ավելացնում ենք մսին, ձկանը ու սնկին՝ առանձին ամաններում։ Խմորը գրտնակել, քառակուսի տեսք տալ։ Երկարությամբ կտրատել։ Ձուկը, միսը, սունկը շարել փայտիկների վրա, փաթաթել խմորը։ Ձու քսել, որ կարմրի։ Դնել ջեռոց 200 աստիճանով։ Բարի ախորժակ













