Կինը միսը դրեց տոպրակի մեջ և այն իջեցրեց տաք ջրի մեջ… հիմա ես միշտ այսպես կանեմ (տեսանյութ)
ՎԻԴԵՈՄսի հալեցումը կարող է շատ ջանքեր պահանջել և ուշացնել ընթրիքը: Որպեսզի կարողանաք արագ հալեցնեք հում միսը՝ կանխելով բակտերիաների բազմացումը: Ձեզ ենք առաջարկում միսը հալեցնելու ճիշտ և արագ եղնակ:
Ինչպես արագ հալեցնել միսը
Այս խորամանկությունը կպահջի քեզանից ընդամենը ջրով կաթսա և հերմետիկ փակվող տոպրակ: Անհրաժեշտ է ջուրը տաքացնել մինչև 60 աստիճան, և նրա մեջ իջեցնել տոպրակով միսը: Հավի միսը հալվում է 10 րոպեում, իսկ խոզի կամ տավարի մսի համար պահանջվում է 12 րոպե:
Այս տեսանյութում մանրամասն ցույց է տրվում, թե ինչպես է պետք ճիշտ հալեցնել միսը:
Սա մսի հալեցման ամենալավ մեթոդն է: Մոռացեք այլ մեթոդների մասին:



