Օրվա բաղադրատոմս . Ձվով կոբլեր
ԼԱՅՖԲաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակ
- Բատոնի շերտերին քսել կարագ բարակ շերտով, համեմել պղպեղով և մուսկատի ընկույզով (ըստ ճաշակի):

- Շարել կարագով պատված ձևամանի մեջ:

- Լոլիկները լվանալ, կտրատել օղակներով:

- Բատոնի շերտերի արանքում 1-ական դնել լոլիկի և խոզապուխտի կտրատված շերտերը:

- Ձուն հարել կաթի հետ, համեմել աղ և պղպեղով: Ստացված սոուսը լցնել բատոնի շերտերի վրա:

- Ուտեստի վրա շաղ տալ քերած պանիրը:

- Եփել ջեռոցում մինչև ձուն եփվի և պանիրը հալչի:

Ձվով կոբլերը պետք է ճաշակել անմիջապես պատրաստելուց հետո:
Բարի ախորժակ



