Հնարքներ, որոնք կօգնեն ձեզ առօրյա կյանքում (ֆոտո)
ՖՈՏՈ
Life.panorama.am-ը գրում է.
Մրգերը մեր առօրյա սնունդի կաևոր բաղկացուցիչն են, որոնք ոչ միայն համեղ են, այլ նաև օգտակար օրգանիզմի համար, քանի որ վիտամինների և այլ օգտակար նյութերի անսպառ աղբյուր են։
Ձեզ ենք ներկայացնում 7 խորամանկություններ, որոնք կարող են պետք գալ մրգերը օգտագործելիս։
1. Խնձոր. Շատ քչերն են խնձորը կտրատում լայնքով, այլ ոչ թե երկայնքով։ Այնինչ եթե խնձորը կտրեք այդպես, ապա կարելի է այն պաշտպանել թթվելուց ու սևանալուց։ Միացրեք կտորները իրար և դրանք ավելի երկար կպահպանվեն թարմ վիճակում։
(2).jpg)
2. Ելակ. Ազատվեք ելակի պոչից ձողիկի միջոցով։
(1).jpg)
3. Կիվի. Կտրատեք կիվիի ծայրերը, իսկ հետո թեյի գդալը մտցրեք կեղի տակ։ Այդպիսով կեղևազրկելը շատ հեշտ է։
(1).jpg)
4. Բանան. Ցավոք բանանները շուտ փչանալու հատկություն ունեն։ Դրանից խուսափելու համար փորձեք բանանի պոչերը փաթաթել պոլիէթիլենային թաղանթով. իսկապես օգնում է։
(1).jpg)
5. Նարինջ. Պարզվում է՝ չկա ավելի հեշտ բան, քան նարինջը կլպելը։ Կտրեք նարինջի երկու ծայրերը, ապա դանակի ծայրը դրեք սպիտակ միջուկի վրա և կտրեք կեղևը դեպի ներքև։ Այնուհետև բացեք մեղջտեղից կտրված նարինջը և բոլոր կտորները կլինեն ձեր առաջ։
(1).jpg)
6. Կեռաս. Կտրեք կեռասի երկար պոչը, ապա թխվածքների համար նախատեսված հարմարանքը դրեք կտրած պոչի տեղը և սեղմեք։ Այսպիսով դուք հանգիստ կազատվեք կորիզից։
.jpg)
7. Մանգո. Մանգոի միջուկը կեղևից առանձնացնելը դժվարություն չի ներկայացնի, եթե դրա համար օգտագործեք սովորական ապակե բաժակ։ Սեղմեք բաժակով միջուկի վրա և պատրաստ է։
(1).jpg)




















































