Օրվա բաղադրատոմս․ Գազարով լցոնած լավաշ
ՖՈՏՈ
Life.panorama.am-ը գրում է.
Բաղադրամասեր՝
2 հատ լավաշ
400 գրամ գազար
250 գրամ պանիր
400 գրամ բուժենինա
200 գրամ մայոնեզ
Պատրաստման եղանակ՝
Քերած պանիրն ու մանրացրած միսը միախառնել քերած գազարի հետ։
Լավաշի վրա մայոնեզ քսել, լցնել գազարով միջուկն ու փաթաթել։
Թողնել 20 րոպե, որ համերը միախառնվեն ու մատուցել։





















































1
Ում էին երեկ ուզում սպանել Երևանում ․ հինգ ամիս առաջվա կրակոցն ու վենդետան
2
Սոֆի Դևոյանն ամուսնու հետ նոր լուսանկար է հրապարակել
3
Ոստիկաններ, հետևողական եղեք, 3 երեխաներիս չվնասեն․ Աբովյանում կախված 2 եղբայրների նամակը․ մանրամասնե...
4
Ռուսների հերթական ծանր գիշերը. ի՞նչ է հայտնում ՊՆ-ն
5
Արցախի հարցը չի ավարտվել․ իրավական հիմքը մնում է նոյեմբերի 9-ի փաստաթուղթը