Դափնու տերևները կօգնեն ազատվել ճնշումից, շաքարից ու գլխացավերից, եթե օգտագործեք ԱՅՍ կերպ… իսկական ԳԱՆՁ է
ԼԱՅՖԴափնու տերևի օգտտակարության մասին վաղուց է հայտնի, չնայած որ այն մեծամասամբ որպես համեմունք են օգտագործում:
Դափնու տերևն օգնում է հետևյալ հիվանդությունների ժամանակ.
- գլխացավեր և միգրեն, նստատեղի նյարդի բորբոքում, այտուցներ, խռմփոց, հոգնածություն, ցիստիտ, մկանային թուլություն, օտիտ, մաշկային ինֆեկցիաներ,
- քնկոտություն, որովայնի փքվածություն և գազեր, նախադաշտանային սինդրոմ, դեպրեսիա, արթրիտ, ուրետրիտ, մկանային ձգվածություն, հոգեբանական խնդիրներ:
Ինչպես պատրաստել դափնու տերևներից թուրմ
Բաղադրիչներ` 30 գրամ դափնու չորացրած տերևներ, ջուր:
Պատրաստման եղանակը` Եռացրեք ջուրը և ավելացրեք չորացրած տերևները: Եռացրեք մի քանի րոպե, հետո վերցրեք կրակից: Ծածկեք ու թողեք սառչի: Ավեացրեք մեղր՝ ըստ ճաշակի: Խմեք օրական երկու անգամ, առավոտյան և երեկոյան:
ՈՒՇԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ. դափնու տերևների արտաքին կիրառումը կարող է ալերգիկ ռեակցիա առաջացնել:
Ինչպես նաև դափնու տերևների եթերային յուղը և թուրմը խորհուրդ չի տրվում օգտագործել հղիներին ու կերակրող մայրերին, նաև երեխաներին:





















































1
«Ես ու աղջիկս լավ ենք, բայց Ռոբիս վիճակը ծանր է». բլոգեր Նուշ Օհանյանը՝ ավտովթարից հետո իր և ընտանիք...
2
Տոմայի և Պոնչի ընտանեկան հանգիստը՝ Կիպրոսում
3
Ռուսաստանի և Հայաստանի երիտասարդները ակտիվորեն զարգացնում են համագործակցությունը
4
Զոհերի թիվը հասել է 240-ի. ի՞նչ է կատարվում Հնդկաստանում
5
Երկրաշարժ՝ Թուրքիայում