Նրբահամ կրեմ «Ռաֆաելլո», այն ձեր թխվածքներին չտեսնված համ կհաղորդի, ի դեպ պատրաստվում է շատ արագ
ԼԱՅՖԱյս կրեմը պատրաստելու համար պահանջվում է ընդամենը մի քանի րոպե, սակայն նրա համը հիշվում է շատ երկար: Այս բաղադարտոմսով պատրասված կրեմը հիշեցնում է «Ռաֆաելլո» քացրավենիքի կրեմը:
Բաղարիչներ
Կոկոսի քերուկ 70 գ
Խտացրած կաթ 400 գ
Կարագ 200 գ
Սպիտակ շոկոլադ 200 գ
Պատրաստման եղանակը
Կարագը և շոկոլադը հալեցնել մարմանդ կրակի վրա (ուժեղ կրակի դեպքում կարող է այրվել և տհաճ համ ձեռք կբերի) և միացնել իրար:
Այնուհետև ավելացնել խտացրած կաթը և լավ խառնել:
Կրեմին ավելացնել կոկոսի քերուկը և խառնել:
Պատրաստի կրելը լցնել ապակե տարայի մեջ և դնել սառնարան 3-4 ժամ կամ ամբողջ գիշեր:
Այս կրեմը կարելի է օգտագործել նաև նախաճաշին մի կտոր հացի և թեյի հետ:





















































1
Հարազատ եղբայրներ էին, մեկը 2 երեխա ուներ, մյուսը նոր էր նշանվել. նոր մանրամասներ՝ ողբերգական դեպքից...
2
Արտահանման կաթված․ Հայաստանի տնտեսությունը չի դիմանա «Սպայկա»-ի արգելափակմանը
3
Սերգեյը 44-օրյա պատերազմի մասնակից էր
4
«Մոտակայքում փրկարար չի եղել, որ օգնության գար»․ Քոբուլեթիում ջրահեղձ եղած հայ երիտասարդի նշանածը մա...
5
Կադրեր, թե ինչպես են փրկում Սև ծովում ջրաhեղձ եղած հայ տղայի նշանածին (տեսանյութ)