Կիվիի մուրաբայի բաղադրատոմսը. աննկարագրելի համեղ է, փորձեք, հաստատ չեք փոշմանի
ԼԱՅՖԿիվիից պատրաստվող մուրաբան շատ համեղ է, օգտակար և տեսքն էլ չափազանց գրավիչ ու հեքիաթային, սա իսկական նվեր է քաղցրի ու կիվիի սիրահարների համար:

Բաղադրիչներ
Կիվի 5 հատ
Բանան – 1 հատ
Ժելատին 1 թ. գդալ
Շաքարավազ 220 գ
Կես կիտրոնի թարմ քամված հյութ:

Պատրաստման եղանակը
Կիվին և բանանը մանրացնել և թեթևակի տրորել: Ավելացնել շաքարավազը ժելատինը և ավ խառնել:
Դնել կրակին 5-7 րոպե և լցնել ապակե տարաներ մեջ:
Համոզված եղեք, որ այս մուրաբայի համը և տեսքը կզարմացնի ընտանիքի անդամներին և հյուրերին:
1
Նոր արշավ Խնայողության օրվան ընդառաջ․ IDBank
2
Հայտնաբերվել է հինգ տարեկան աղջկա դիակ․ մայրը գլխավոր կասկածյալն է
3
Մինչև 6 տարեկան երեխաներին տրամադրվող աջակցության ծրագիրը կդառնա մշտական նպաստ
4
Ավտոբուսի վարորդը թոշակառու կնոջը «դուրս է շպրտել» ՝ հրաժարվելով նրան անվճար տեղափոխել. ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
5
Վթար է. նոյեմբերի 5-ին, 6-ին, 7-ին ջուր չի լինելու



