Չինական խոհանոցի սիրահարների համար հատուկ բաղադրատոմս
ԼԱՅՖԲաղադրամասեր
500 գ. խոզի միս,
2 թարմ կանաչ չիլի պղպեղ ,
1 մեծ սոխ` կտրատած խորանարդաձև,
3 ճաշի գդալ ձեթ,
1 թեյի գդալ աղացած կոճապղպեղ ,
2 մեխակ, աղացած սխտոր, աղ,
1 պղպեղ ՝ կտրատած խորանարդաձև
Պատրաստման եղանակը
Կտրատեք չիլի պղպեղները երկարությամբ, ազատեք սերմերից և կտրատեք մանր շերտերով:
Կտրատեք խոզի միսը փոքր և երկար շերտերով:
Տապակեք թավայում սոխը, սխտորը և չիլին 2 գդալ ձեթով` 3 րոպե տևողությամբ:
Օգտագործեք մնացած ձեթը միսն առանձին տապակելու համար` համեմելով այն աղով և պղպեղով:
Ավելացրեք բիբարը, սոխի խառնուրդը :
Եփեք ամենը ցածր կրակի վրա 3 րոպե տևողությամբ` անընդմեջ խառնելով:




















































1
Կյանքից անժամանակ հեռացել է Արեն Մարատի Մուսայելյանը
2
Հարազատ եղբայրներ էին, մեկը 2 երեխա ուներ, մյուսը նոր էր նշանվել. նոր մանրամասներ՝ ողբերգական դեպքից...
3
Արտահանման կաթված․ Հայաստանի տնտեսությունը չի դիմանա «Սպայկա»-ի արգելափակմանը
4
Ողբերգական դեպք, մոտոցիկլը բախվել է բենզալցակայանի հենասյանն ու բռնկվել, մոտոցիկլավարը տեղում մաhացե...
5
Հայտնի է սեպտեմբեր ամսվա կենսաթոշակների վճարման օրը