Չինական խոհանոցի սիրահարների համար հատուկ բաղադրատոմս
ԼԱՅՖԲաղադրամասեր
500 գ. խոզի միս,
2 թարմ կանաչ չիլի պղպեղ ,
1 մեծ սոխ` կտրատած խորանարդաձև,
3 ճաշի գդալ ձեթ,
1 թեյի գդալ աղացած կոճապղպեղ ,
2 մեխակ, աղացած սխտոր, աղ,
1 պղպեղ ՝ կտրատած խորանարդաձև
Պատրաստման եղանակը
Կտրատեք չիլի պղպեղները երկարությամբ, ազատեք սերմերից և կտրատեք մանր շերտերով:
Կտրատեք խոզի միսը փոքր և երկար շերտերով:
Տապակեք թավայում սոխը, սխտորը և չիլին 2 գդալ ձեթով` 3 րոպե տևողությամբ:
Օգտագործեք մնացած ձեթը միսն առանձին տապակելու համար` համեմելով այն աղով և պղպեղով:
Ավելացրեք բիբարը, սոխի խառնուրդը :
Եփեք ամենը ցածր կրակի վրա 3 րոպե տևողությամբ` անընդմեջ խառնելով:
1
Amio Era․ Ամիօ բանկի ներդրումը կրթական համակարգում
2
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
3
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
4
Զինծառայողներն ստանալու՞ են ամանորյա պարգևավճար
5
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում



