Կակաոյի մինչ այժմ անհայտ հատկությունները
ԼԱՅՖ
Կակաոն հայտնի է իր խթանող, ընդհանուր կազդուրիչ ազդեցությամբ, որի բուժիչ հատկությունները ներկայացնում է Past.am-ը:
Մրսածության դեպքում խորհուրդ է տրվում կակաոյին խառնել 30 մլ չիչխանի յուղ, վաղենակի 20 մլ թարմ հյութ, ավելացնել 15 մլ հալած կակաոյի կարագ, 5 գ ակնամոմ և 10 գ մեղր: Դրանով թրջել բամբակը, դնել քթանցքի մեջ՝ փոխելով օրական 2-3 անգամ:
Թոքերի քրոնիկական հիվանդության դեպքում խառնել 100 գ կակաոյի փոշին, 15 մլ եռամյա ալոեի հյութը և 100 գրամ կարագը: Ընդունել օրը 2-3 անգամ՝` մեկ բաժակ տաք կաթին ավելացնելով 1 ճաշի գդալ խառնուրդ:
Թութքի դեպքում խորհուրդ է տրվում անձեռոցկիը թրջել կակաոյի կարագով և դնել թութքային հանգույցների վրա: Բուժման ընթացքում հանգույցները փոքրանում են:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Past.am-ը:





















































1
Սոֆի Դևոյանն ամուսնու հետ նոր լուսանկար է հրապարակել
2
Ոստիկաններ, հետևողական եղեք, 3 երեխաներիս չվնասեն․ Աբովյանում կախված 2 եղբայրների նամակը․ մանրամասնե...
3
Ռուսների հերթական ծանր գիշերը. ի՞նչ է հայտնում ՊՆ-ն
4
Արցախի հարցը չի ավարտվել․ իրավական հիմքը մնում է նոյեմբերի 9-ի փաստաթուղթը
5
Վթար է․ ջուր չի լինելու