Օրվա բաղադրատոմս. Կարտոֆիլով և պանրով թխուկ
ԼԱՅՖԲաղադրամասեր՝
3-4 հատ կարտոֆիլ
100 գրամ սուլուգունի պանիր
120 մլ կաթ
100 գրամ ալյուր
30 գրամ կարագ
2 հատ ձու
½ թեյի գդալ աղ
Պատրաստման եղանակը՝
Կարտոֆիլը մաքրել, այն քերիչով անցկացնել, վրան կաթ, ձու, կարագ և աղ, ապա քերած պանիր ավելացնել։ Վերջում լցնել ալյուր։
Այս ամբողջ զանգվածը լցնել թավայի մեջ և այն տեղադրել ջեռոցի մեջ 30-35 րոպե։
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
1
Amio Era․ Ամիօ բանկի ներդրումը կրթական համակարգում
2
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
3
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
4
Զինծառայողներն ստանալու՞ են ամանորյա պարգևավճար
5
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում



