Օրվա բաղադրատոմս. Կարտոֆիլով և պանրով թխուկ
ԼԱՅՖ
Բաղադրամասեր՝
3-4 հատ կարտոֆիլ
100 գրամ սուլուգունի պանիր
120 մլ կաթ
100 գրամ ալյուր
30 գրամ կարագ
2 հատ ձու
½ թեյի գդալ աղ
Պատրաստման եղանակը՝
Կարտոֆիլը մաքրել, այն քերիչով անցկացնել, վրան կաթ, ձու, կարագ և աղ, ապա քերած պանիր ավելացնել։ Վերջում լցնել ալյուր։
Այս ամբողջ զանգվածը լցնել թավայի մեջ և այն տեղադրել ջեռոցի մեջ 30-35 րոպե։





















































1
Սոֆի Դևոյանն ամուսնու հետ նոր լուսանկար է հրապարակել
2
Ում էին երեկ ուզում սպանել Երևանում ․ հինգ ամիս առաջվա կրակոցն ու վենդետան
3
Ոստիկաններ, հետևողական եղեք, 3 երեխաներիս չվնասեն․ Աբովյանում կախված 2 եղբայրների նամակը․ մանրամասնե...
4
Ռուսների հերթական ծանր գիշերը. ի՞նչ է հայտնում ՊՆ-ն
5
Արցախի հարցը չի ավարտվել․ իրավական հիմքը մնում է նոյեմբերի 9-ի փաստաթուղթը