Բանջարեղենով ռուլետ
ԼԱՅՖ
Բաղադրիչներ
- նեխուր - 50գր (ցողուն)
- տաքդեղ - 50գր
- վարունգ - 50գր
- խոզապուխտ - 200գր
- լոլիկ չերրի - 3 հատ
- ջուր - 1լ
Պատրաստման եղանակ
- Կտրատում ենք տաքդեղը, նեխուրն ու վարունգը երկար հավասար շերտերով:
- Կտրատում ենք խոզապուխտը երկար շերտերով և ընկղմում ենք եռման ջրի մեջ և պահում մինչև գույնը փոխվի:
- Ապա փաթաթում ենք կտրատված բանջարեղենը խոզապուխտի շերտերի մեջ ռուլետի ձևով:
- Մատուցելիս վրան լցնում ենք որևէ թթվաշ սոուս և կողքը դնում կես չերրի լոլիկ:
Ի դեպ խոհանոցային իմպրովիզների սիրահարները կարող են ավելացնել կամ պակասեցնել
ռուլետի բաղադրիչները ըստ նախընտրած մթերքների:





















































1
Ում էին երեկ ուզում սպանել Երևանում ․ հինգ ամիս առաջվա կրակոցն ու վենդետան
2
Սոֆի Դևոյանն ամուսնու հետ նոր լուսանկար է հրապարակել
3
Ոստիկաններ, հետևողական եղեք, 3 երեխաներիս չվնասեն․ Աբովյանում կախված 2 եղբայրների նամակը․ մանրամասնե...
4
Ավտովթար Վայոց Ձորի մարզում․ ընտանիքի 5 անդամներ, այդ թվում՝ երեխան, տեղափոխվել են հիվանդանոց
5
Ռուսների հերթական ծանր գիշերը. ի՞նչ է հայտնում ՊՆ-ն