Օգտակար խոտաբույսեր` թեյ պատրաստելու համար
ԼԱՅՖ
Ամերիկացի դիետոլոգները խորհուրդ են տալիս բարելավել ըմպելիքի հատկությունները՝ բնական խոտաբույսերի ու համեմունքների միջոցով: Կոկորդի ցավի կամ հազի դեպքում օգտակար է թեյի մեջ անիսոնի պտուղներ ավելացնելը:
Հասմիկն օգնում է վերականգնել ուժերն ու հաղթահարել քրոնիկ հոգնածությունը:
Իմբիրի արմատը տաքացնում ու առույգացնում է, ակտիվացնում է նյութափոխանակությունը:
Անանուխն օգնում է ստամոքսի խանգարումների, ջերմության ու տենդի դեպքում: Այն նաեւ նպաստում է կոկորդի բորբոքման ապաքինմանը:
Վաղենիկի ծաղիկներն ու սերմերը հայտնի են մանրէասպան հատկությամբ, այդ իսկ պատճառով դրանցից պատրաստված թեյն օգնում է մրսածության ու անգինայի դեպքում:





















































1
Ում էին երեկ ուզում սպանել Երևանում ․ հինգ ամիս առաջվա կրակոցն ու վենդետան
2
Ավտովթար Վայոց Ձորի մարզում․ ընտանիքի 5 անդամներ, այդ թվում՝ երեխան, տեղափոխվել են հիվանդանոց
3
Ոստիկաններ, հետևողական եղեք, 3 երեխաներիս չվնասեն․ Աբովյանում կախված 2 եղբայրների նամակը․ մանրամասնե...
4
Ռուսների հերթական ծանր գիշերը. ի՞նչ է հայտնում ՊՆ-ն
5
Ջուր չի լինելու սեպտեմբերի 10-ից մինչև սեպտեմբերի 11-ը