Կոճապղպեղով լիմոնադ
ԼԱՅՖ- հյութ կիտրոնի - 1 բաժակ
- ջուր - 3 բաժակ
- շաքարավազ - 1 բաժակ
- կոճապղպեղ (имбирь) - ¼ բաժակ
- հազրեվարդ (розмарин) - մատուցելու համար
Պատրաստման եղանակ
- Կաթսայի մեջ լցնում ենք շաքարավազն ու 1 բաժակ ջրում լուծում, ավելացնում կոճապղպեղի շերտիկներն ու միջին ուժգնության կրակին տաքացնելով հասցնում եռման: 2 րոպե եփում ենք, կրակից վերցնում: 30 րոպե թողնում ենք, հետո քամում:

- Մեծ սափորի մեջ խառնում ենք օշարակը, 2 բաժակ ջուրն ու կիտրոնահյութը: Լցնում ենք սառույցով գավաթների մեջ, զարդարում հազրեվարդի թարմ ճյուղով:

- Ահա և վերջ:

Գուցե շատերին թվա, թե շատ տարօրինակ լիմոնադ է, բայց սա հենց այն է, ինչ հարկավոր է Ձեզ
1
Նոր արշավ Խնայողության օրվան ընդառաջ․ IDBank
2
Հայտնաբերվել է հինգ տարեկան աղջկա դիակ․ մայրը գլխավոր կասկածյալն է
3
Ավտոբուսի վարորդը թոշակառու կնոջը «դուրս է շպրտել» ՝ հրաժարվելով նրան անվճար տեղափոխել. ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
4
Վթար է. նոյեմբերի 5-ին, 6-ին, 7-ին ջուր չի լինելու
5
Արսեն Թորոսյանը` կենսաթոշակների բարձրացման մասին



