Կարմիր պղպեղը վիտամիններով հարուստ համեմունք է, որը համարվում է աշխարհի գրեթե բոլոր խոհանոցների անբաժանելի մասը:
Կարմիր պղպեղի օգտակար հատկությունների մասին
ԼԱՅՖՆերկայացնում ենք կարմիր պղպեղի օգտակար հատկություները.
- ֆիտոքիմիական դեղին կամ նարնջագույն պիգմենտների շնորհիվ կարմիր պղպեղը հակաբորբոքային նշանակություն ունի
- այն պայքարում է դեպրեսիայի դեմ
- պաշտպանում է օրգանիզմը քաղցկեղից
- խթանում է լյարդի աշխատանքը՝ մեծացնելով վերջինիս դետոքսիկացման ունակությունը
- պաշտպանում է սրտանոթային հիվանդություններից, քանի որ օքսիդացնում է օրգանիզմի վնասակար խոլեստերինը
1
Amio Era․ Ամիօ բանկի ներդրումը կրթական համակարգում
2
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
3
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
4
Զինծառայողներն ստանալու՞ են ամանորյա պարգևավճար
5
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում



