Բաղադրամասեր՝
Համեմ
500 գրամ գազար
1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ
Չոր չաման
Կարմիր պղպեղ
Աղ
Պատրաստման եղանակ՝
Գազարը կանաչին կտրատել (գազարը կարող եք քերել)
Լցնել ամանի մեջ, ավելացնել, աղ, կիտրոնի հյութ, չաման:
Բաղադրամասեր՝
Համեմ
500 գրամ գազար
1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ
Չոր չաման
Կարմիր պղպեղ
Աղ
Պատրաստման եղանակ՝
Գազարը կանաչին կտրատել (գազարը կարող եք քերել)
Լցնել ամանի մեջ, ավելացնել, աղ, կիտրոնի հյութ, չաման: