Կարկանդակ պսակ
ԼԱՅՖԲաղադրիչներ
- պատրաստի շերտավոր խմոր - 500գր
- բեկոն - 150գր (բարակ կտրատված)
- պանիր - 100գր (քերած)
- ձու - 2 հատ (խաշած)
- ձվի դեղնուց - 1 հատ
- սամիթ - ըստ ճաշակի
- մաղադանոս - ըստ ճաշակի
- քունջութ - 1ճ/գդ
Պատրաստման եղանակ
- Պատրաստի շերտավոր խմորը բացել գրտնակով, ապա կտրատել եռանկյունի խմորների 8-10 հատ:

- Շրջանաձև շարել եռանկյունի խմորները նկարում ցույց տրված ձևով:

- Խմորների վրա շարել բեկոնի շերտերը, ապա շաղ տալ քերած պանրի կեսը:

- Ձուն և կանաչին մանր կտրատել:
Պանրի շերտի վրա շաղ տալ մանրացված ձուն և կանաչին, ապա քերած պանրի մնացած մասը:
- Խմորի ծայրերը զգուշությամբ ծալել դեպի ներս և լավ ամրացնել:
Կարկանդակի վրա քսել ձվի հարված դեղնուցը, ապա շաղ տալ քունջութը:
- Թխել նախապես 180-190 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 25-30 րոպե մինչև նուրբ ոսկեգույն երանգի առաջացումը:
1
Amio Era․ Ամիօ բանկի ներդրումը կրթական համակարգում
2
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
3
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
4
Զինծառայողներն ստանալու՞ են ամանորյա պարգևավճար
5
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում



