Կարկանդակ պսակ
ԼԱՅՖԲաղադրիչներ
- պատրաստի շերտավոր խմոր - 500գր
- բեկոն - 150գր (բարակ կտրատված)
- պանիր - 100գր (քերած)
- ձու - 2 հատ (խաշած)
- ձվի դեղնուց - 1 հատ
- սամիթ - ըստ ճաշակի
- մաղադանոս - ըստ ճաշակի
- քունջութ - 1ճ/գդ
Պատրաստման եղանակ
- Պատրաստի շերտավոր խմորը բացել գրտնակով, ապա կտրատել եռանկյունի խմորների 8-10 հատ:

- Շրջանաձև շարել եռանկյունի խմորները նկարում ցույց տրված ձևով:

- Խմորների վրա շարել բեկոնի շերտերը, ապա շաղ տալ քերած պանրի կեսը:

- Ձուն և կանաչին մանր կտրատել:
Պանրի շերտի վրա շաղ տալ մանրացված ձուն և կանաչին, ապա քերած պանրի մնացած մասը:
- Խմորի ծայրերը զգուշությամբ ծալել դեպի ներս և լավ ամրացնել:
Կարկանդակի վրա քսել ձվի հարված դեղնուցը, ապա շաղ տալ քունջութը:
- Թխել նախապես 180-190 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 25-30 րոպե մինչև նուրբ ոսկեգույն երանգի առաջացումը:
1
Հայտնաբերվել է հինգ տարեկան աղջկա դիակ․ մայրը գլխավոր կասկածյալն է
2
Ավտոբուսի վարորդը թոշակառու կնոջը «դուրս է շպրտել» ՝ հրաժարվելով նրան անվճար տեղափոխել. ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
3
Վթար է. նոյեմբերի 5-ին, 6-ին, 7-ին ջուր չի լինելու
4
Մաhացել է երգչուհի Էմմա Պետրոսյանի մայրը
5
Մտածում եմ` իմ երեխան չէ․ քննչական գործողություններ՝ 3-ամյա Տիգրանի հոր մասնակցությամբ



