Առավոտյան նախաճաշ. տաք բուտերբրոդ ֆրանսիական ձևով
ԼԱՅՖԲաղադրությունը
4 կտոր հաց
2 ձու
50 գրամ կարագ
4 կտոր պանիր
4 կտոր խոզապուխտ
աղ
կանաչի
Պատրաստման եղանակը
Հացերին մի կողմից հավասար կարագ քսեք, հետո այդ կարագոտ կողմով դրեք ջեռոց դրվող ամանի մեջ: Վրան ըստ հերթականության շարեք պանիր, խոզապուխտ, էլի պանիր և ևս մի կտոր հաց, այս անգամ էլ կարագով կողմը դուրս:
Պատրաստի բուտերբրոդները դրեք 220 աստիճան տաքացված ջեռոցը և սպասեք մինչև ոսկեգույն երանգ ստանան:
Այդ ընթացքում մնացած կարագով ձվածեղ պատրաստեք և դրեք պատրաստի բուտերբրոդի վրա:
Մատուցելիս կտրատած կանաչի շաղ տվեք վրան:





1
Amio Era․ Ամիօ բանկի ներդրումը կրթական համակարգում
2
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
3
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
4
Զինծառայողներն ստանալու՞ են ամանորյա պարգևավճար
5
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում



