Երեկոյան համեղ բաղադրատոմս․ Բրնձով և կաղամբով հունական ճաշատեսակ
ԼԱՅՖԲաղադրությունը կաղամբ 300-500գր սոխ - 1 գլուխ գազար 2-3 հատ լոլիկի հյութ- 150մլ բրնձ - 200գր ձեթ -100մլ մաղադանոս, աղ, կանաչ սոխ - 2-3 հատ սև պղպեղ: Պատրաստման եղանակները Կտրատված սոխը և գազարը տապակել ձեթի մեջ, ապա ավելացնել կտրատված կանաչ սոխը, կաղամբը, այս բոլորը տապակելուց հետո ավելացնել լոլիկը հյութը, համեմունքները: Վերջում ավելացնել բրինձը և եփել մարմանդ կրակի վրա, մինչև պատրաստ լինելը: Անհրաժեշտության դեպքում կարող եք ջուր ավելացնել: Մատուցելիս վրան մանրացված մաղադանոս ավելացնել:Բարի Ախորժակ
1
Հայտնաբերվել է հինգ տարեկան աղջկա դիակ․ մայրը գլխավոր կասկածյալն է
2
Ավտոբուսի վարորդը թոշակառու կնոջը «դուրս է շպրտել» ՝ հրաժարվելով նրան անվճար տեղափոխել. ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
3
Վթար է. նոյեմբերի 5-ին, 6-ին, 7-ին ջուր չի լինելու
4
Մաhացել է երգչուհի Էմմա Պետրոսյանի մայրը
5
Մտածում եմ` իմ երեխան չէ․ քննչական գործողություններ՝ 3-ամյա Տիգրանի հոր մասնակցությամբ



