Օրվա բաղադրատոմսը. Աղանդեր «Պարֆե»
ԼԱՅՖԲաղադրիչներ
- ելակ - 100գր
- դեղձ - 100գր
- մյուսլի - 100գր
- յոգուրտ դասական - 400մլ
- Մրգերը կտրատել խորանարդաձև կամ ցանկացած այլ ձևի՝ կախված մրգերի չափսերից և Ձեր ճաշակից:

- Բաժակի մեջ հերթականությամբ լցնել 1գդալ մյուսլի:

- Ավելացնել 2 գդալ յուգուրտ:

- Լցնել կտրատված մրգերը:

- Կրկնել նույնը ևս 1 անգամ և աղանդերը պատրաստ է:

1
Amio Era․ Ամիօ բանկի ներդրումը կրթական համակարգում
2
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
3
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
4
Զինծառայողներն ստանալու՞ են ամանորյա պարգևավճար
5
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում



