Վիսկիի արտադրությունը «ստվերում է» հին ցուցանիշը
ԲԼՈԳՍեդա Ադամյանը ֆեյսբուքյան իր էջում գրում է.
Ալկոհոլային խմիչքների արտադրության վերաբերյալ հրապարակված ցուցանիշներից պարզ է դարձել, որ մի շարք ուղղություններով արձանագրվել է դրական արդյունք:
2017 թվականին առաջին երեք ամիսներին վիսկիի արտադրությունը գերազանցել է նախորդ տարվա նույն ժամանակատվածում արձանագրված ցուցանիշը 2.3 տոկոսով: Ընդհանուր արտադրության ծավալները կազմել են 567.7 հազար լիտր։
Շամպայնի արտադրությունը նույնպես ավելացել է 0.3 տոկոսով: Գարեջրի արտադրությունը իր հերթին արձանագրել է 1.9 տոկոսանոց աճ:
1
Amio Era․ Ամիօ բանկի ներդրումը կրթական համակարգում
2
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
3
Զինծառայողներն ստանալու՞ են ամանորյա պարգևավճար
4
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում
5
36 ժամ ջուր չի լինելու դեկտեմբերի 23-ին, 24-ին և 25-ին



